ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιου ορθοπεδικού προβλήματος. Για αυτό και εμείς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο ιατρικό ιστορικό κάθε ασθενή.
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Κάθε ασθενείς είναι ξεχωριστός και χρήζει ξεχωριστή θεραπεία. Για το λόγο αυτό η εφαρμογή εξατομικευμένης θεραπείας αποτελεί σκοπό του ιατρείου μας.
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας, προκειμένου να εξετάσουμε και να συζητήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας.
 
 

 
 

Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Αθλητίατρος Καλαμάτα


Το ιατρείο μας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα στην οδό Αντωνοπούλου 12, στον 3ο Όροφο, δημιουργήθηκε από τον χειρουργό - ορθοπαιδικό “Βασιλακάκο Θεοφάνη” ο οποίος διακρίνεται για την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και τη δυναμική του παρουσία στο χώρο της ορθοπαιδικής επιστήμης και χειρουργικής.

Αποτελεί ένα σύγχρονο ιατρείο στην Καλαμάτα αλλά και ένας προσεγμένος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που στόχο έχει να κάνει τον ασθενή να νιώσει άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης αλλά και κατά την διάρκεια της μικρής αναμονής του...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είναι γεγονός πως οι ορθοπαιδικές παθήσεις απασχολούν σήμερα ένα συνεχώς αυξανόμενο μέρος του πληθυσμού, χωρίς διακρίσεις ηλικίας και φύλου. Στο ιατρείο μας στην Καλαμάτα, με τη βοήθεια των κατάλληλων διαγνωστικών μεθόδων και με την εφαρμογή των πλέον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ