ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ
Βασιλακάκος Θεοφάνης | Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Αθλητίατρος Καλαμάτα


Το ιατρείο μας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα στην οδό Αντωνοπούλου 12, στον 3ο Όροφο, δημιουργήθηκε από τον χειρουργό - ορθοπαιδικό “Βασιλακάκο Θεοφάνη” ο οποίος διακρίνεται για την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και τη δυναμική του παρουσία στο χώρο της ορθοπαιδικής επιστήμης και χειρουργικής.

Αποτελεί ένα σύγχρονο ιατρείο στην Καλαμάτα αλλά και ένας προσεγμένος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που στόχο έχει να κάνει τον ασθενή να νιώσει άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης αλλά και κατά την διάρκεια της μικρής αναμονής του.
 

 

 
 

 
 
 
Ο χειρουργός - ορθοπαιδικός Βασιλακάκος Θεοφάνης και η έμπειρη ομάδα του, είναι εδώ για να αναλάβουν τη διάγνωση, τη παρακολούθηση και τη θεραπεία ορθοπεδικών παθήσεων. Διαθέτοντας ιδιαίτερη εμπειρία σε τραύματα, αθλητικές κακώσεις, στην αρθρίτιδα μεγάλων και μικρών αρθρώσεων και στις παθήσεις άκρας χειρός, μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Η εμπειρία και οι γνώσεις τους πάνω σε ορθοπαιδικές παθήσεις τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με απόλυτο επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης προς τον κάθε ασθενή.

Προτεραιότητα του ιατρείου μας είναι να χτίζουμε με τον κάθε ασθενή μια σχέση εμπιστοσύνης, αφιερώνοντας πάντοτε επαρκή χρόνο στην επεξήγηση της πάθησης, της προτεινόμενης θεραπευτικής προσέγγισης και φυσικά απαντώντας σε κάθε απορία του.

Έτσι, με αρωγό την υψηλή επιστημοσύνη του και την αγάπη του για τον άνθρωπο και με ιατρική προσέγγιση υψηλών προδιαγραφών, ο Δρ. Βασιλακάκος Θεοφάνης και η έμπειρη ομάδα του μπορούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς όλες τις παθήσεις και κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος προτείνοντας πάντα την καλύτερη θεραπεία.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ