ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Βασιλακάκος Θεοφάνης | Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Αθλητίατρος Καλαμάτα


Είναι γεγονός πως οι ορθοπαιδικές παθήσεις απασχολούν σήμερα ένα συνεχώς αυξανόμενο μέρος του πληθυσμού, χωρίς διακρίσεις ηλικίας και φύλου.

Στο ιατρείο μας στην Καλαμάτα, με τη βοήθεια των κατάλληλων διαγνωστικών μεθόδων και με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων χειρουργικής και συντηρητικής θεραπείας επιδιώκουμε την όσο το δυνατόν αρτιότερη αντιμετώπιση και οριστική λύση κάθε ορθοπεδικού προβλήματος που σας ταλαιπωρεί, στηριζόμενοι στην εξειδικευμένη ιατρική κατάρτιση, τη μακρά εμπειρία και με κύριο γνώμονα το σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον ασθενή.
 

 

 
 

 
 
 
 
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Βασιλακάκος Θεοφάνης και η έμπειρη ομάδα του δεσμεύονται για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών υγείας, με χρήση καινοτόμων μεθοδολογιών και πρωτοποριακών χειρουργικών τεχνικών.
 
  Αρθροπλαστική Ισχίου
  Ρήξη Μηνίσκου
  Αρθροπλαστική Γόνατος
  Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα
 
  Ρήξη Χιαστού
  Αρθροσκόπηση Ώμου
  Αρθροσκόπηση Γόνατος
  Κοτσι
 
 
 

 
 
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Κύριος γνώμονας του γιατρού είναι οι ιατρικές του υπηρεσίες να παρέχονται στους ασθενείς, με απόλυτη συνέπεια, αμεσότητα και ευαισθησία και να είναι πάντα προσιτές σε όλους ανεξαιρέτως. Η ικανοποίησή τους και η τάχιστη επιστροφή τους σε πλήρη δραστηριότητα είναι ο στόχος όλων των θεραπειών που προτείνει το ιατρείο μας.
 
  Αθλητικές Κακώσεις
  Τενοντίτιδα
  Τενοντίτιδα Ώμου
  Οστεοαρθρίτιδα
  Αρθρίτιδα γόνατος
  Αρθρίτιδα ισχίου
  Πτώση μεταταρσίων
  Ωλένια νευρίτιδα
  Διάστρεμμα
  Κύφωση
  Σκολίωση
  Οστεοπόρωση
 
Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας, προκειμένου να εξετάσουμε και να συζητήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ